29 abril 2020

PROPOSTA ACTIVITATS, DIMECRES 29 D'ABRIL

Bon dia famílies!!
Vull transmetre el sentiment de felicitat i alegria que vaig tenir ahir al veure les caretes dels meus estimats infants. Amb aquesta video llamada, i des del dia 13 de març, no els havia vist.

Quina alegria per part de tots al compartit junts aquest moment, va ser molt emocionant per mi. Quines ganes de tornar a la normalitat de veritat, però hem de ser forts i pensar en positiu que tot això acabarà aviat.

Em sent una privilegiada per poder dedicar-me a aquesta professió.
Us trobo a faltar estimats meus!!!








Com ja us vaig explicar, les propostes dels dimecres aniran encaminades a realitzar activitats envers la lògica-matemàtica.

Avui vull presentar-vos una activitat que l'hem desenvolupat al nostre espai de mates de la nostra aula. Es tracta de treballar els colors utilitzan les nostres mans i gomes del cabell. 

Aqui teniu algunes plantilles amb diferents colors a cada dit. L'infant haurà de posar la goma en el dit i el color corresponent.

Si no teniu gomes ho podeu fer amb rotuladors. Dibuxau una plantilla de mostra i els infants han de copiar i pintar el color al dit corresponent en el full.






A més us deix una plantilla per treballar la discriminació de números relacionada amb els colors que estan dalt marcats.



Recordau que amb quasevol material es pot treballar la seriació, numeració, i les estructures mentals prèvies per l'adquisició dels continguts lògics matemàtics... per aixó us propós que aneu guardan taps de plàstics de begudes, aigua, o qualsevol tipo d'ampolles que tingueu per casa ( us explicaré el repte més endavant).

Yo no enseño a mis alumnos, solo les proporciono las

 condiciones en las que puedan aprender .

 (A. EINSTEIN)



De moment, us deix aquesta proposta que m'ha agradat molt i crec que pot ser una manera divertida de treballar els números, els agrupaments i ajudar als papàs a casa utilitzant uns simples calcetins.



Contagiant idees. Calcetins



Esper que us agradin les propostes i pogueu passar una estona divertida aprenent.
Esper les vostres produccions i fotos!!!

Una abraçada ben forta,
Amb molt de carinyo, fins demà
Olga.









No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...