28 abril 2020

PROPOSTES D'ACTIVITATS, DIMARTS 28 D'ABRIL: LA SENYORA LLENGUA!

Bon dia guapos i guapes!!!


Com estau? Vos escriu na Nuri, la mestra d'audició i llenguatge de l'escola. Tal i com us va explicar n'Olga, a partir d'ara els diferents especialistes us anirem proposant activitats. En el meu cas, cada dimarts us proposaré alguna tasca per estimular el llenguatge oral. Ja sabeu que l'etapa infantil és un moment òptim per a desenvolupar la comunicació dels més petits. 


Aquesta setmana, us faig dos propostes:


En primer lloc farem una mica de gimnàstica amb la Senyora Llengua. Per això, haureu de veure "El cuento del gusanito" i imitar els diferents moviments que els nens i nenes del vídeo fan amb la llengua. Feu clic damunt la imatge per veure el conte:

https://www.youtube.com/watch?v=imz9Ii3vhTs

En segon lloc, us proposo reforçar el vocabulari a través d'aquesta làmina:






Els nens i nenes hauran de cercar quines de les imatges corresponen amb els menjars. Us proposo diferents opcions: dir el nom dels aliments, imprimir (en cas que tingueu impresora i tinta) el full i encerclar els menjars, dibuixar els menjars en un foli.. El més important és que els infants practiquin aquest vocabulari. 

Si us ve de gust podeu fer fotografies de les activitats i enviar-les. 


Espero que gaudiu amb la feina!


Fins molt aviat!!!


Nuri

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...