02 abril 2020

PROPOSTA D'ACTIVITATS, DIJOUS 2 DE MARÇ


Hola famílies:
Avui dijous vull començar el meu contacte amb vosaltres amb aquesta imatge d'una mestra amb els seus alumnes. Així em sento jo quant compartiu les vostres fotos amb mi...il.lusionada per continuar el contacte un dia més amb vosaltres i per compartir a través d'aquesta finestreta els nostres moments en aquesta situació. Ja queda un dia menys infants !!!!!..

Compartir | Turu, Ilustraciones, Frases positivas


Avui us vull proposar un repte molt especial. En aquestos dies tos els infants segur que estan plens de dubtes, preguntes, amb variacions de sentiments i estats d'ànims. 
És molt important escoltar als vostres fills i que ells puguin expressar els seus sentiments i desitjos. 

Per això un proposo que cada dia, o cada dos o tres dies, quan vosaltres trobeu el moment oportú, creieu a  casa un espai ( pot ser una capsa, una llibreta, un calaix,una bossa...) a on ficar i escriure una palabra "bonita" dels seus sentiments.

La capsa de les paraules polides les podreu compartir amb mi cada dia i a més les guardareu per quan tornem i  posar-les en comú a la nostra vida d'aula. 
D'aquesta manera també treballarem la lect-oescriptura.





A més  us propòs una activitat que està relacionada amb el treball cooperatiu que desenvolupem a la nostra aula. Agafau un full i aferrat a l'esquena, heu de dibuixar a l'altre companys. Pot ser en família, amb els pares, o tots junts. És molt divertit i veure i us sorprenderà les seves creacions.


Esper les vostres representacions !!
Aquí teniu l'enllaç per veure la proposta.


back-2-back game | Drawing Game for Kids www.smallhandsbigart.com  




També he cregut oportú posar-vos aquestes recomenacions de la Conselleria d'Educació, no només pels alumnes que ens indiquen, sino també perquè els enllaços que proporciona impliquen moltes activitats lúdiques i d'aprenentatge per  tots i estan molt interessants.
Esper que us puguin  ajudar.







EL conte recomenat per avui és molt especial per què explica com neixen els infants: 
"Mamà va posar un ou!




Molt d'ànim a tots i sobre tot moltes gràcies pels vostres missatges de carinyo i recolçament i pels videos que m'envieu dels infants. Gràcies !!!!

Us trobo a faltar,
Una abraçada ben forta.
Olga.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...