23 abril 2020

PROPOSTA ACTIVITATS, DIJOUS 23 D'ABRIL

Bon dia famílies!!!
Avui és un dia molt especial perquè es celebra el Dia del Llibre i San Jordi    

                                  

Com ja sabeu sempre us trasmet la importància de llegir, mirar contes, escoltar històries i els beneficis que té pels nostres infants. Mirau aquesta graella tan específica!!


                       




La proposta d'avui, ja que no podem fer el nostre llibret a l'escola, és elaborar una història i crear un conte per regalar als nostres familiars. Que us sembla? pot ser divertit veritat?
Per això us donc les eines que podeu utilitzar per crear-lo.



             


A partir d'aquesta plantilla, els infants triaran els personatges, l'espai, l'acció i el final....i crearan un conte molt especial.També podeu utilitzar el personatges que hem estat treballant durant aquesta setmana de Sant Jordi.

Un vegada creada la història, l'infant farà un dibuix i representarà els personatges que ell ha creat amb un títol.
Os anim a que aquesta llegenda creada ells la puguin contar i, si és del vostre gust, m'envieu els videos amb els seus relats. Estic impacient per rebre'ls !!!!

Mecionar que algunes institucions han elaborat una diversitat de propostes virtuals per poder fer des de casa. Aquí teniu la programació per si la voleu utilitzar i participar.












Esper que passeu un gran dia de Sant Jordi i esper les vostres històries impacient.
Me va encantar parlar ahir amb tots vosaltres, gràcies per les vostres paraules de gratitud i carinyo. Gràciesssssssss!!!!
Una abraçada ben forta estimats meus!!!
Petons,
Olga.









No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...