08 abril 2020

PROPOSTA ACTIVITATS, DIMECRES 8 D'ABRIL

Bon dia famílies!!
Avui es el darrer dia de classe  abans de començar les vacances de pasqua. En condicions normals tothom estaríem contents per començar uns dies de descans, però aquestes vacances seran una mica especials i diferents.
No atureu de tenir una actitud super positiva, pensau en que tot això passarà i tornarem a la normalitat.

Però sobre tot heu de valorar els compions i campiones que teniu a casa, uns valents que amb ganes i alegria han anat passant els dies de la millor manera possible.

Els vostres videos, les vostres fotos i els vostres missatges de recolçament i paraules de carinyo han fet que aquestos dies els poguéssim passar d'un altre manera.

Ens tornem a veure després de les vacances i només en queda dir-vos que...
Gràcies, Gracies i Gràcies per compartir amb mi aquet temps de confinament d'una manera tan especial.

La classe dels àrbres Som un Equip!!!



Avui, vull despedirme d'aquest trimestre amb la darrera foto que tenim de tot el grup junts.

Us trobo a faltar estimats meus!!!!


 


Avui vull compartir amb vosaltres una proposta pel temps que estem i les necessitats a nivell de sentiments i emocions que podeu estar vivint a casa. El botiquin de les emocions!!
Una manera de trasladar a objectes quotidians i curar les seves emocions i poder compartir-les tots junts i així sentir-se millor.



Botiquín de las emociones - Imagenes Educativas




Com ja sabeu, aquestos dies he anat proposant-vos cada dia un conte per treballar amb els infants. El contes infantils estan plens de històries plenes de fantasia, amb les que els nins aprenen. Relats curts i fàbules que estan plen de significats.

Aqui us deix l'enllaç per què podeu gaudir de la diversitat que hi ha.

https://www.pequeocio.com/cuentos-infantiles/



A més, com jo sé que la majoria dels meus nenes els agrada molt la cuina. Aqui teniu una manera divertida de compartir a l'hora de cuinar amb els i realitzar creacions divertides.

interest.es/search/pins/?rs=ac&len=2&q=cocina%20divertida%20para%20niños&eq=cocina%20divertida&etslf=13938&term_meta[]=cocina%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=divertida%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=para%7Cautocomplete%7C0&term_meta[]=niños%7Cautocomplete%7C0

Ideas de comidas rápidas, creativas y deliciosas para niños  Los desayunos más divertidos para tus peques | DecoPeques Comida creativa para niños, fruta divertida #ChocolistoYListo
cocina divertida para niños - Google Search  Recetas navidad niños (6) Inspiración en Instagram: @Foodbites para comer más fruta | DecoPeques


I aqui teniu les darreres fotos que em vareu enviar ahir. Gràcieessssssss!!!!


 

 

 


 


 





















Esper que estigueu bé i passeu unes bones vacances, dins d'aquesta situació, i ens tornem a veure després amb molt alegria i amb força.

Una abraçada ben forta per tots els infants i també per les famílies.
Amb molt de carinyo,
Olga.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...