03 abril 2020

PROPOSTES ACTIVITATS, DIVENDRES 3 D'ABRIL

Bon dia famílies!!
Una setmana més gairebé superada, molt contenta de que poc a poc aneu superant reptes i estigueu bé. Mirau les vostre caretes i totes les propostes que anau fent i m'anau enviant...
Gràcies per saber de vosaltres!!


 

 

 
 

 






Com ja sabeu, hem començat el mes d'abril i a la nostra vida d'aula estaríem canviant el nostre calendari, posant la nova estadística del temps i presentant la dita d'aquest mes. Desenvolupar l'activitat  a casa serà una manera de seguir les nostres rutines i els nostres hàbits.

La proposta d'avui és que aneu omplint cada dia i escrivint el dia en el que estem, a més de plasmar el temps que fa i aneu repassant la dita d'aquest mes. Treballareu els números, la grafia, l'orientació espaial i l'aprenentatge memorístic.
Els infants coneixem perfectament aquestes propostes i les faren super bé!!



Abril - Calendario escolar 2019-2020 para imprimir - Escuela ...

QUÉ HACEMOS HOY EN EL COLE?: ESTADÍSTICA DEL TIEMPO

EDUCACIÓ INFANTIL: DITA D'ABRIL

També he volgut preparar-vos unes propostes relacionades  amb la  lecto-escriptura. A través del so hauran d'escriure la grafia que falta en aquestes plantilles. És senzill i ho faran super bé.







A més l'especialista d'audició i llenguatge m'ha traslladat algunes propostes relacionades amb les pràxies infantils per si les voleu pràcticar a casa.

https//www.youtube.com/watch?=YDqA1GJqz1s&t=5s

I el joc del Veo veo:

https//www.youtube.com/watch?v=v5wG-URNBRO


Esper que estigue bé i ja queda menys per poder estar junts...
Gràcies famílies pels vostres missatges!!!
Us desig que passeu un bon cap de setmana i recordau que estic per poder acompanyar-vos en aquesta situació i per lo que necessiteu.

Una abraçada ben forta i molt de besitos,
Olga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...