06 abril 2020

PROPOSTA ACTIVITATS, DILLUNS 6 D'ABRIL


 Feliç dilluns 💆‍♀️💆‍♂️💅🏻💄 - Esteticistas Mar i Riu | Facebook

Bon dia famílies!!!
Em vaig posar molt contenta de saber que tots estau super bé al parlar amb vosaltres, les vostres veus i els vostres missatges d'amor i paraules de carinyo són molt gratificants per mi en aquestos moments.
Sou uns campions, orgullosa de la classe dels àrbres!!!!

Avui és dilluns...i el meu missate és..........






Durant el cap de setmana he vist que heu fet moltes coses, m'encanta veure que bé estau i totes les propostes que desenvoupau...

 

 

 

 

Gràcies per les vostres fotos i videos!!!!


La proposta d'avui és per treballar la numeració i la quantiat. Amb un cartró d'ous o rotllo de paper higiènic heu d'elaborar una base numèrica com la que està a la foto. I amb ciurons, llenties,botons,... o qualsevol elements quantitatiu que tingueu casa podeu establir les relacions de grafia- quantitat.

És una activitat senzilla que els agradarà molt, nosaltres l'hem fet al nostre espai de lògica-matemàtica. Recordau que representem només fins al número 10.
Ja em contareu com ha anat !!!





A més, per treballar la lecto-escriptura aquí teniu un passa paraula de les lletres. Per aquesta activitat tal vegada els haureu d'ajudar un poc.

Es tracta d'endivinar, mijatçant el dibuix i l'inicial, la paraula amagada. Recordau que a través del so i el nom de la lletra treballem de forma globalitzada.
Ànim, segur que endivinaran totes le paraules !!





I avui us recomano el conte: "El señor cuadrado y sus amigos"
Esper que us agradi !!!



                                          

Ànim, a pel dilluns famílies, ja queda menys!!

Memes De Carita Feliz - Galeria: 11237 Imagenes Graciosas

Una abraçada ben forta,
Olga.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...