03 abril 2020

MÚSICA I PSICOMOTRICITAT

Bon dia famílies,

Per acabar la setmana i tancar la proposta que hem anat compartint al llarg d’aquesta, avui toca imaginar històries a partir d'un so, explicar un conte o introduir el motiu d'un so o d'una música en un conte inventat. També podem fer l'exercici invers: a partir d'un conte, li posarem banda sonora, afegint una cançó que ens agrada o inventant una música per a aquesta història.


I per continuar treballant la psicomotricitat...

Conduint l'automòbil de papà

Per a dur a terme aquesta proposta necessitaràs uns discos de cartó, per exemple, o qualsevol altre objecte o material que pugui servir per simular el volant d'un cotxe.

Els petits es col·loquen en un extrem del saló i agafen el seu "volant" per començar l'aventura. Si fan la proposta sols s’hauran de col·locar altres objectes (coixins, cadires...) per la sala que simulin altres vehicles.

És important que els peques parin esment i comprenguin que, quan donem la consigna (per exemple una palmada) ells/elles han de circular amb els seus vehicles evitant xocar els uns amb els altres i que quan tornem a donar la consigna (la mateixa o dues palmades, per exemple) ells/elles hauran de frenar el vehicle.

Amb aquest joc els infants estaran estimulant la seva motricitat fina, gruixuda i també estaran fomentant la seva capacitat d'escolta, atenció i reacció per a evitar xocar amb els "seus companys" (altres objectes).

Molt bon cap de setmana estimades famílies😘

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...