27 marzo 2020

PROPOSTES ACTIVITATS, DIVENDRES 27 DE MARÇ

Bon dia famílies!!!
Hem arribat a la segona setmana de confinament, ja queda poc per tornar a la nostra normalitat.
Sou uns campions i tots això ens reforçarà molt més!!! Estic feliç de veure que les meves propostes us estan servint,...us veix feliços i això és lo que més importa.

Mirau les vostres caretes i fotos que m'heu enviat...sou genials!!!



 

 

 

 



 

 


 

 

 


Per avui us vull proposat una iniciativa del Consell Insular d'Evissa per aquest diumenge. Es tracta  d'una  activitat d'oci-deportiva que us ajudarà a passar una bona estona a casa.
Aquí us deix l'enllaç per si voleu inscriurer-us i participar:


          https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/house-challenge

                                            


També desde Ministeri d'Educació ens han fet arribar un ventall de propostes per què els infants puguin desenvolupar activitats desde casa. Aquí teniu l'enllaç, val la pena mirar-lo, hi ha molt de recursos.

https://aprendoencasa.educacion.es/


I com arriba el cap de setmana vull proposar-vos una pàgina a on trobareu moltíssimes activitats per aquestos dos dies. Son propostes i jocs online per treballar els colors, orientació espaial, nombres, blog lògics....i un sin fin d'activitats que els agradaran molt.


http://www.edu365.cat/infantil/

Aquestes son algunes de les propostes, son molt divertides. Els infants estaràn molt contents per què son activitats online molt educatives i en la que es pot interactuar i aprendre a la vegada.





Bé, estic segura que ho passareu molt bé fent-les i esper les vostres fotitos!!!

Esper que passeu un bon cap de setmana i ens tornem a veure dilluns amb molt d'ànim i esperança. Una abraçada ben forta,
Us trobo a faltar!!!
Olga.











No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...