25 marzo 2020

PROPOSTA ACTIVITAT, DIMECRES 25 MARÇ

Hola famílies:
Aquí us deix el video que he fet de la nostra primera setmana de confinament.Una manera de veurer-nos tots junts i pensar en positiu perquè aviat aquesta situació acabarà i tot tornarà a la normalitat.

Normalitat en la que ens podrem abraçar, donar petons, estar junts, compartir en el pati i a la nostra vida d'aula, però sobre tot per seguir gaudint de cada un de vosaltres perquè tots aportau coses diferents i de tots aprenem coses diferents....

Dedicat amb molt de carinyo,....Olga.

https://youtu.be/Zi9i6aXPiL8


Aqui teniu una mostra de totes les vostres activitats d'ahir. Estau fent moltes cosetes a casa...enhorabona!!!

 

 

 

 

 

 
 

Gràcies per tot el que estau realitzant a casa, i gràcies per la vostra implicació.
Lucía les teves galetes tenen molt bona pinta...estic segura que estaran boníssimes!!



Avui he volgut enviar-vos un enllaç molt divertit, classe de Ioga per infants online.
Algunes d'aquestes sessions les faig fer el curs passat al taller de conta  contes, segur que s'enrecordaran...els va encantar!! Podeu compartir amb ells i fer-les tots junts.

http://youtu.be/t8748OWc1nQ



Els contes son mlt importants en aquesta edat. Com ja sabeu, el conte del monstre de colors el varem treballar molt a classe. Aqui us deix l'enllaç del conte a on ens parla del Coronavirus. Una forma lúdica d'entendre millor aquesta situació.


http://youtu.be/nz5kfjB-Svc




Mencionar que les propostes i el reptes que us proposo no son oblogatories per realitzar. Son orientacions, idees perquè la vostra estancia a casa resulti més amena i d'alguna manera os ajudin a pasar aquestos dies de confinament. 

Esper que estigueu bé i que passeu un gran dia!! I aqui estic per al que necessiteu.
Una abraçada ben forta!!!

Olga.









No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...