01 diciembre 2018

CREACIÓ DEL RACÓ DE LA CALMA !!!!

Hola Famílies:
Durant tota la nostra jornada escolar existeixen molt de moments i situacions diverses que ens estan ajudant a formar la nostra Vida d'Aula a més de viure diferents propostes que poc a poc afiançaran les nostres dinàmiques de l'aula i amb moltes propostes, activitats i petits projectes que ens ajudaran a anar aconseguint diferents objectius i aprenentatges.

Dins d'aquesta vida d'aula també sorgeixen moment de conflictes i baralles que intentem reconduir per què, amb diferents estratègies, poc a poc els infants vagin aprenent  a utilitzar diferents recursos per anar resoldrer-los.

El Racó de la Calma és un espai que ens servirà per anar reconduir aquest moments de crispació o de conflicte entre iguals com també un espai per acudir personalment, si es troba necessari, per obtenir un moment de calma i tranquil.litat personal.

Aquestos són alguns elements que els infants poden trobar en el nou Racó... coixins, teles, utensilis per fer massatges, pompes de xabó, llinterna, contes,...objectes que ens ajudaran a anar introduïnt la calma si fos necessari al llarg de tota la nostra jornada.


Preparem entre tots el nostre nou Racó amb una gran trobada en comú i una gran conversa...


Aquí teniu el resultat....un espai molt acollidor i molt confortable...

Als infants els ha encantat ¡¡¡¡¡




Salutacions,
Olga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...