23 marzo 2020

PROPOSTA ACTIVITAT, DILLUNS 23 DE MARÇ


Bon dia famílies!!!
Com ha anat el cap de setmana?, Heu desenvolupat les propostes que us vaig penjant?
Esper que sí, i així  us serveixi per donar al vostre temps un sentit establint rutines i hàbits i per poder compartir amb els vostres fills/es.

He començat la setmana amb alegria i pensant en vosaltres...i us vull donar un missatge d'ànim:
Tot tornarà al seu lloc i començarà la màgia que em transmeten
els vostres fill/es i que tant trobo a faltar !!!

Resultado de imagen de imagenes de joan turo

La proposta per avui està relaccionada amb l'arribada de la primavera.
El bon temps, els colors i les bones sensacions han d'estar presents sempre...per això us plantejo el repte d'elaborar un mural, dibuix o collage sobre la primavera.

Podeu utilitzar diferents estrics, pintures, textures...per què quedi molt divertit i especial. Aquí us deix un parell d'exemples per si els voleu fer servir, però utilitzau la imaginació i la creativitat.
Esper els vostres resultats!!!




Green plant or cactus kid craft!  Use your hands to make this cute art project. ...-#Art #cactus #craft #cute #green #hands #kid #plant #project  Manualidades con niños en primavera y para Pascua * Mission Mom #con #manualidades #mission #Mom #niños #para #pascua #primavera

Recursos: Manualidades y actividades de expresión plástica sobre la primavera   Resultat d'imatges de reciclant ampolles decoracio nadal

A més, relaccionat amb la creativitat, us escrib un enllaç sobre la realització de diferents propostes amb un material molt assequible per tots, la plastelina.

https://www.pequeocio.com/9-recetas-de-plastilina-casera/


Esper que continueu enviant-me cosetes a través del whasap.
Per cert, el video que us he enviat de les vostres produccions esper que us hagi agradat...fet amb molta il.lusió i carinyo.

Contau amb mi per totes les vostres dubtes i/o aclariments, estem en contacte.

Una abraçada ben forta!!
Olga.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...