18 marzo 2020

PROPOSTA ACTIVITATS DIA 18 DE MARÇ


Hola famílies!!
Avui m'agradari començar el meu contacte amb vosaltres plasmant les fotos que m'heu fet arribar, és una manera de veure lo bé que estau i intentau omplir el vostre temps amb diferents activitats.


Els videos que m'heu fet arribar a través de whatsap, no els puc penjar, però estic feliç pels vostres missatges de carinyo i d'enyorança. Moltes gràcies, per jo és important que esteu bé i seguir el contacte amb valtros. Us trobo a faltar!!!!



























Pensant en que s'aproxima la celebració del Dia del Pare, crec que seria interessant poder realitzar alguna manualitat per poder tenir un detall amb el vostres familiars. Recordau que aquesta conversa la van tenir a l'assemblea i es va decidir que faríem dos regals per la família, uno ara i un altre més endavant i que cadascú podria triar a qui li regalava ( mamà o papà, recordau que actualment hi ha molt de models de família).

Tal i com us vaig dir en el meu vídeo de whatsap, no sé de quin material disposeu a casa, per tant son elaboracions senzilles amb material fàcil de trobar per casa. Aquí teniu l'enllaç i alguns expemples que esper que us agradin.



https://www.google.es/search?sxsrf=ALeKk032FrzNYXOUZOTADEm_jd5DWji4Nw:1584521254677&q=regalo+dia+del+padre+manualidades+infantil&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwjfpJjU0aPoAhUM3IUKHTOaAdoQsAR6BAgKEAE&biw=1366&bih=625


   Resultado de imagen de regalo dia del padre manualidades infantil Resultado de imagen de regalo dia del padre manualidades infantil
Resultado de imagen de regalo dia del padre manualidades infantil  Resultado de imagen de regalo dia del padre manualidades infantil
Si m'enviau les vostres produccions, demà les pujaré al blog. Esper que vagi molt bé...Gràcies !!!!


Recordau que és important tenir establertes unes rutines i hàbits que ens ajudaran a la nostra jornada de confinament. Les manualitats ens ajudaran al desenvolupament de les habilitats manipulatives i de psicomotricitat fina a més d'estar en contacte amb material diverso i treballar la creativitat i estimular la imaginació, enginy i així potenciar l'autoexpressió.

Teniu present , que la col.laboració en les tasques diàries ( en la mesura de les seves possibilitats: posar la taula, recollir les joguines, fer-se el llit,....) també ajuda en l'assimilació d'hàbits i rutines.

Dir-vos que us anim a enviar-me els dibuixos del repte que us vaig proposar via whatsap....
Aquest és el meu dibuix, quan els tingui tots farè una gran proposta que jo crec que us agradarà molt.

Vista previa de imagen


D'altre banda, l'especialista d'audició i llenguatge, Nuria, m'ha enviat això per què els alumnes puguin anar practicant amb un joc molt divertit diferents sons i onomatopeies.

https://www.youtube.com/watch?v=Bkgq-yaSrQg


Mencionar que tots aquestos enllaços també els faré arribar via whatsap. I continuau enviant-me missatges...és molt gratificant i ho agreixo moltíssim!!!

Molt d'ànim per tots i recordau que estic a la vostra disposició per qualsevol aclariment i/o dubte.
Entre tots tot serà més fàcil !!!

Us trobo a faltar!!!!!
Una abraçada ben forta....i moltíssimes gràcies per la vostra paciència i col.laboració
Olga.











No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...