06 mayo 2020

PROPOSTES ACTIVITATS, DIMECRES DIA 6 DE MAIG

Bon dia famílies!!!
Que tal estau, com va anar els dies del pont, les vostres sortides i la celebració del dia de la mare? Esper que bé, me consta que els infants estan gaudint d'aquestes petites sortides i us han creat uns regals fantàstics.
Ja queda menys per poder tornar a la normalitat i estar tots junts !!!!

Avui és un dia especial per una de la nostres companyes, n'Elaine cumpleix 5 anys.
Com ja us vaig dir ahir, la nostra video llamada conjunta es realitzarà a les 11:ooh i així aprofitarem per poder felicitar-la tots junts i cantar-li  feliç aniversari.

MOLTES FELICITATS ELAINE!!!!

                                                          



Estic molt contenta amb totes les propostes que vau  realitzar la setmana pasada, sou uns grans campions/es!!! Quins regals de les mamis més polids i quins abecedaris més originals !!

Gràcies als vostres papis i mamis per la seva ajuda i implicació en aquest situació....GRÀCIESSSSSS

Aquí teniu un petit recull de totes les propostes que heu desenvolupat...Enhorabona !!!
















































 


La proposta estarà relacionada amb la númeració i la relació numérica. Per això  haureu de marcar en la part de dalt dels taps amb els números.

En primer lloc un propós que dibuxeu un tauler ( en un full, cartró) amb uns punts marcats de forma aleatoria i amb els taps, els infants hauran de relacionar grafia-numeració... Mirau l'exemple...



També ho podeu fer amb els cartrons d'oueres i en grups podeu participar tots junts i jugar al bingo del números... Mirau l'exemple...


Un altre proposta seria crear uns models, com els de les imatges, i utilitzar els taps numèrics per treballar el número d'abans i després. Us recomano que només ho feu fins el número 10, si algun infant té interès i capacitat per realitzar la proposta amb més números, perfecte!! 


Per treballar la seriació, elaborarem aquesta torre (o similar) i podrem practicar fins  arribar al número deu... Mirau la proposta...



Esper que amb aquesta diversitat de propostes, per treballar amb els taps, us resultin divertides i aprendre continguts relaccionats amb els números. Desitjant veure les vostres fotos i creacions !!!!

Ens veiem d'aqui a una estoneta....
Una gran abraçada per tots i totes...Us trobo a faltar àrbres!!!

Amb molt de carinyo,
Olga.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...