28 mayo 2020

IOGA A CASA


Bon dia famílies, avui, les dues postures de ioga que treballarem seran les següents (podeu repetir les de la setmana anterior i afegir aquestes dues).

POSTURA DE LA TABLA



La “postura de la tabla” o Phalakasana és realment un exercici per a tot el cos. Treballa intensament els músculs del centre (és a dir, la zona abdominal), i també enforteix braços i cames. Així que ens ajudarà a condicionar el nostre cos per a realitzar *asanas més complexes, a més de millorar la condició física en general.

POSTURA DE LA COBRA


Bhujangasana o postura de la cobra deu el seu nom a la serp cobra i la seva posició al moment d'atacar. A l'Índia, la cobra és un animal sagrat perquè representa la força i astúcia de la serp.

La cobra i els seus beneficis ajudaran principalment a alinear l'esquena. En l'execució de la postura no sols es treballa aquesta zona, sinó que el moviment involucra altres parts del cos com és la part lumbar i cervical.

Una abraçada famílies!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...