19 mayo 2020

ENGLISH "PETE, THE CAT"

BON DIA ESTIMADES FAMÍLIES DE LA CLASSE DELS ARBRES!


Desitjo que estigueu molt bé, animats i amb molta força i salut!!!
En primer lloc, vull agrair-vos la vostra gran implicació, esforç, carinyo, creativitat i molt més en el acompanyament i realització de totes les activitats!! Sou fantàstics i fantàstiques!! Mil gràcies de tot cor!!

En la classe d'avui, continuarem treballant amb el conte "PETE, THE CAT". Us proposo dues activitats per continuar reforçant el vocabulari dels colors i els números. Podeu escollir la que més us agradi o fer les dues!!




ACTIVITY 1.  Us facilito el model d'una feineta molt divertida. S'ha de pintar el gat Pete d'acord els colors que indiquen els números. Podeu imprimir la imatge. A continuació, llegir als vostres fills i filles els colors per a la seva identificació i també, animar-los a anar dient els números:





 ACTIVITY 2. En aquesta segona activitat, us proposo imprimir la feineta i colorejar les sabates d'en gatet segons el color indicat i colorejar la resta d'elements com més us agradi. Aquí teniu en Pete :




Esperc que gaudiu molt fent les activitats!!
Us envio un abraç gegant!!!
La mestra d'anglès
Andrea

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...