19 mayo 2020

ESCOLTAM!

Bon dia famílies!

Com estau? Espero que molt entretinguts a casa amb totes les feinetes que us proposem. 

Per avui, us proposo dues activitats. Esteu preparats?

En primer lloc, anem a reforçar l'atenció i discriminació auditives. És molt important que els vostres fills i filles puguin diferenciar els sons que perceben. D'aquesta manera podran desenvolupar amb més facilitat el seu llenguatge oral. 

Si clicau damunt la imatge, podreu veure un joc en el qual els nens i nenes hauran d'estar molt atents i intentar endevinar els sons dels mitjans de transport. 
https://www.youtube.com/watch?v=6pyt5hCu-Rs

Us ha agradat el vídeo? Estic segura que heu pogut endevinar a quins mitjans de transport corresponien els diferents sons. 

Per acabar, us faig arribar una imatge on apareixen diferents vehícles. Seria molt interessant que els vostres fills i filles aprenguessin el nom de cada un d'aquests transports, tant en català com en castellà.
Si teniu impressora, podeu imprimir la imatge i pintar-la. Si no en teniu, podeu demanar als infants que dibuixin en un full els transports. Si esteu molt animats, podeu intentar que els infants copiïn el nom de cada un dels transports.
 
Espero que hagueu gaudit mentre aprenieu!

Una abraçada!!

NURI

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...