14 mayo 2020

IOGA A CASA

Bon dia famílies, avui, les dues postures de ioga que treballarem seran les següents (podeu repetir les de la setmana anterior i afegir aquestes dues).

POSTURA DE LA CADIRA


Utkatasana o la postura o asana de la cadira: una forma estupenda de posar a treballar la musculatura de la nostra esquena, de la zona mitjana del cos i de les nostres cames.
La asana de la cadira és una postura de Ioga senzilla i apta per a tots els públics que ens ajuda a treballar la musculatura dels peus (sobre els quals recau tot el pes del cos), activa la musculatura de l'esquena i del nostre cos i posa a treballar els músculs dels nostres braços. Un treball molt complet que requereix un sol moviment.

EXTENSIÓ LATERAL



Trikonasana és una de les postures de Ioga més importants i més practicades. Pertany al grup de flexió lateral de l'espina dorsal, actuant sobretot en els músculs intercostals, però també estira i enforteix les cames, pelvis i malucs i obre el pit i les espatlles. Serveix de preparació per a altres postures laterals de major dificultat. Requereix mantenir les cames fortes i el tronc de front, sense deixar que s'inclini cap avall, sinó obrint-ho cap endarrere.

Mitjançant l'intens estirament i obertura que es realitza en aquesta postura s'estimula la circulació sanguínia, s'enforteix la part baixa de l'esquena i les cames i s'eliminen tensions de l'esquena, espatlles, braços i cames.

Per a realitzar-la necessitem mantenir-nos ben concentrats i moure'ns amb precisió pel que augmenta la concentració i la coordinació del moviment amb la respiració.


A continuació us deixo un vídeo per fer una petita pràctica de ioga a través dels “astronautes de l’espai interior”



Una abraçada molt forta famílies!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...