19 mayo 2021

DINÀMIQUES D'AULA PER TREBALLAR L'OBSERVACIÓ DE ROLS I ESTEREOTIPS DE GÈNERE.


Estimades famílies,


En relació al programa convivèxit que s'està treballant a la nostra escola, hem realitzat diverses dinàmiques d'aula per dur a terme l'observació de rols i estereotips de gènere. 


En aquest cas, hem preparat dues propostes que detallo a continuació:

D'una banda, "Les feines que puc fer..." amb la visita de na Débora, policia local de l'ajuntament d'Eivissa. Els infants han preparat un recull de preguntes i dubtes per realitzar-li i amb molt d'entusiasme i interès, la classe dels caragols hem passat una bona estona.

Aquí teniu una mostra de tot el procés...
















A més, na Debora, ens ha portat un regal per la nostra classe molt especial: una gorra de policia!!! Quina il.lusió !!!





 
Na Cristina, la nostra directora, també va participar d'aquesta proposta tan interessant.



Moltes gràcies a na Débora per donar-nos aquesta xerrada tan productiva pels infants!!!


D'altre banda, Ia segona proposta, "Qui fa què a casa?..." els infants han aportat fotos de diferents moments amb activitats que desenvolupen a casa i amb les quals col.laboren. Hem realitzat una conversa per expressar les diverses opinions mentre visualitzàvem les imatges i hem  reflexionat respecte les tasques desenvolupades per tal de valorar així  els rols i estereotips.


Mireu que guapos/es estan...






















Diferents dinàmiques que ens han ajudat a igualar els rols  de diferents professions i diferents tasques de la nostra vida quotidiana.

Salutacions,
Olga.




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...