15 junio 2021

ENS CUIDEM (Música)

Bona tarda famílies, continuant amb l'activitat sobre els bons hàbits alimentaris, aquestes setmanes, en els moments de música, hem elaborat algunes activitats.

Una d'elles consistia a realitzar un semàfor per tal de classificar diferents aliments de menys  (color vermell) a més saludables (color verd). Ens ha ajudat a identificar alguns dels aliments i hem pogut iniciar una conversa sobre quins d'aquests coneixíem.

Una altre de les activitats proposades ha estat identificar tot un conjunt de fruites i verdures i posteriorment les hem hagut de classificar segons si eren del grup de les fruites o de les verdures, ho han fet molt bé.

Per últim, també hem observat, mitjançant algunes cançons, que no únicament hem de procurar un bon menjar, sinó que també és molt important mantenir uns bons hàbits, abans, durant i després de cada àpat, tals com: rentar-se les mans, fer servir el tovalló, seure bé, rentar-se les dents... a continuació hem fet un petit treball de lecto-escriputra per tal de deixar reflectits aquests bons hàbits.

 














I per finalitzar hem decorat una portada per poder crear el nostre petit llibre dels hàbits saludables.

Una abraçada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA A LA COMISSARIA DE POLICIA LOCAL D'EIVISSA

  Estimades famílies, Dins el programa d'Educació Viària organitzat per l'Ajuntament de Vila, hem realitzat una sortida a la comissa...