13 junio 2021

DARRERS DIES JUNTS

Estimades famílies,

Arriben els darrers dies que compartim junts. Les emocions afloren donant pas a un cúmul de sentiments. D'una banda tristesa i enyorança per passar els darrers dies junts, i a la vegada alegria per la nova etapa que els meus infants començaran, plena d’il.lusió i entusiasme.


Per això, aquesta darrera setmana hem organitzat diferents propostes per dur a terme una programació divertida, plena d’activitats lúdiques.


Primer, hem elaborat la nostra particular invitació per la nostra gran Graduació de final de l’Etapa d’Educació Infantil.

Serà el dia 22 de juny a les 9:30 h. Més endavant establirem  les normes de seguretat sanitàries per dur a terme un bon ús de les instal.lacions i l’acte en sí.


Mireu que bé ens ha quedat, una agradable sorpresa per les nostres famílies.






Dimarts dia 15, celebrarem el Dia sobre Rodes. Recordeu que pels alumnes d’educació infantil no és recomenable portar patins. Només bicis o patinets.


I per últim, divendres dia 18, realitzem una Festa de l’Aigua. Els infants hauran de portar una roba de canvi, a més de banyador, tovallola, crema solar i algún objecte per poder fer servir a l’hora de fer jocs d’aigua, com pistola d’aigua ( tot marcat amb el seu nom).


Estic segura que seran uns dies molt especials per ells !!

Qualsevol dubte o pregunta no dubteu en demanar-me. 


Una abraçada ben forta,

Olga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...