01 febrero 2021

Expressió corporal

 

Estimades famílies, sóc Priscila, a partir d’ara realitzaré de manera setmanal el circuit a l’aire lliure amb els vostres petits. L’objectiu és permetre que puguin expressar i reconèixer les característiques bàsiques del cos.

D’altre banda també volem fomentar:

- L’exploració i reconeixement de les pròpies possibilitats del cos: emocionals, motrius, afectives i relacionals, expressives.

- L’identificació de les emocions bàsiques: amor, alegria, enuig,...

-L’expressió de les pròpies emocions per mitjà del llenguatge corporal

- L’autoregulació progressiva d’emocions per aconseguir un creixement personal i relacional satisfactori

- L’Exploració de moviments en relació amb un mateix, els altres, els objectes,.. tot avançant en les possibilitats expressives del propi cos

- L’experimentació amb el gest i el moviment, dansant, jugant a crear diferents moviments amb el cos, per saber trobar la pròpia capacitat expressiva i les emocions que comporta.

- La satisfacció per les descobertes i els progressos individuals i de grup en les habilitats expressives.

Les sessions es duen a terme al pati, de manera que els infants puguin estar a l'aire lliure. Son de 30 minuts i es divideix el grup classe en dos grups per tal d'intentar respectar al màxim les distàncies.

Comparteixo amb vosaltres alguns dels moments.

Una abraçada






























No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...