05 febrero 2021

CARNESTOLTES

 Estimades famílies:

Hem acabat la nostra setmana amb una programació que continuarem treballant al llarg dels propers dies: desenvolupant propostes sobre Carnestoltes.

Tal i com sabeu, no es podrà desenvolupar la nostra gran rua amb les difresses dels nostres alumnes. Però si que hem volgut realitzar algunes propostes que sí ens permet la situació sanitària que tenim.

Per començar, hem elaborat diferents propostes de decoració  i ambientació...

Els infants han decorat les seves màscares personals i hem utilitzat diferent materials com plumes, bolestes, confeti, play decords, purpurina,....per donar un gran resultat.

Mirau quins artístes...


























Aquest ha estat el resultat per la decoració del nostre passadís...





A més, hem  confeccionat unes màscares grans que donen la benvinguda a la nostra entreda d'infantil...
Preciós veritat??....
 





I per últim, vull compartir l'entrada de la nostra escola en la que trobareu les indicacions de la setmana que bé per l'arribada del Rei Carnestoltes.
També les passaré per nostre class dojo.

Com vegeu, la setmana serà molt divertida...us anim a seguir les indicacions diàries i seguir a través d'aquesta finestreta les nostres activitats de la nostra vida d'aula.



Com vegeu, la setmana serà molt divertida...us anim a seguir les indicacions diàries i seguir a través d'aquesta finestreta les propostes de la  nostra vida d'aula.

Us desig un bon cap de setmana,
Amb molt de carinyo,
Olga.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...