17 noviembre 2019

PROPOSTES DE LECTO-ESCRIPTURA

Hola papàs:
Dins de la nostra vida d'aula treballem totes les capacitats per tal que els infants vagin adquirint diferents aprenentges i poc a poc assimilin uns objectius mínims establerts al nostre currículum.

La lecto-escriptura està molt present  a totes les propostes que programen en el nostre dia a dia. En aquesta ocasió vull mostrar-vos una nova activitat en la que els infants treballen la lecutra, la construcció de paraules i l'escriptura.

Es tracta d'una proposat lúdica i dinàmica en la que els infants, amb l'ajuda dels companys i a partir de diferents paraules i de manera constructivista, van adquirint contiguts relaccionats amb el procés de lectura i escriptura.

S'ha de tenir en compte que a la nostra aula sempre respectem el ritme individual de cada infant i el treball cooperatiu ens ajuda a conseguir-lo.

Aquí teniu imatges del alguns moments del desenvolupament de l'activitat...



















Com podeu veure, estan molt inmers en el procés per crear i esbrinar a partir de la imatge i el so de les diferents lletres la paraula correcta.
Comentar-vos que aquesta nova proposta estarà a partir d'ara en el nostra Racó de les Lletres.

Salutacions,
Olga.

2 comentarios:

  1. Que bien olga!!
    Me gusta ésta actividad , tomo nota para practicar en casa con Anaís.

    ResponderEliminar
  2. Hola Ana, estoy contenta que te guste. Perfecto, en casa lo podéis poner en marcha. Una manera de aprender divertida !!!

    ResponderEliminar

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...