06 junio 2021

TREBALLEM LA LECTO-ESCRIPTURA A PARTIR DEL TREBALL COOPERATIU

Estimades famílies,

Durant aquesta setmana hem realitzat una proposta que ens ha ajudat a treballar la lecto-escriptura. A través dels grups de treball cooperatiu i la dinàmica del full giratori, els infants han hagut de pensar i construir diferents paraules a partir de diferents lletres.


Primer  a la nostra assemblea, hem realitzat una conversa per establir les pautes de la dinàmica de treball i l'objectiu d’aquesta. A continuació, els infants han tingut una estona per elaborar les propostes i consensuar-les amb els seus companys.















Una vegada havien pensat les diferents paraules, ens tocava posar-les en comú i endevinar-les per part dels altres grups de treball cooperatiu.















Aquest va ser el resultat final. Una activitat molt enriquidora que els va fer pensar, realitzar hipòtesis i sobretot crear paraules tots sols sense model.


                                       

És un plaer poder veure com treballen de forma totalment autònoma, com es posen d'acord amb els seus  companys/es i com es respecten, comparteixen i s'escolten. 
Seguirem treballant per afiançar aquests continguts.😉

Bon inici de setmana !!!

Olga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...