22 junio 2021

GRADUACIÓ 5 ANYS, CURS 2020-21

Estimades famílies,

Avui la nostra aventura ha arribat al seu fí.

Fa tres anys varem començar aquest trajecte junts amb molt il.lusió i ganes, encara recordo les vostres caretes els primers dies de tres anys...que petits!!.


Han passat tres anys en els quals hem compartit, hem aprés, ens hem ajudat, hem fet amics,...però sobretot hem aconseguit establir unes bases molt importants que ens ajudaran a partir d’ara en la nostra nova etapa educativa. Valors, empatia, companyerisme, implicació, respecte, ajudar-nos ...tot això per formar un equip fantàstic.



Em quedo amb les vostres mostres d'afecte cap a mi, els vostres petonets, les vostres abraçades i els vostres “ te quiero”. Gràcies per tant!!


A vosaltres us ha tocat viure uns cursos molt difícils, una pandèmia sanitària que ha marcat la nostra vida d’aula...difícilment ells tornaran a viure el que han viscut en aquest temps, són uns campions/es!!!


Gràcies  a les meves companyes, gràcies a Víctor ( vedell), gràcies a l’equip directiu però sobretot gràcies a vosaltres famílies per col.laborar, per la vostra implicació i la vostra ajuda.

Entre tots ho hem aconseguit i hem format un gran equip !!!


Ha estat un plaer tenir-vos com alumnes en aquesta etapa educativa, us desitjo el millor en la nova aventura que començareu el curs que bé.


Aquí teniu un petit resum del dia tan especial d'avui...


Tot estava preparat per un gran dia...











Comparteixo amb tots vosaltres el vídeo de la cançó d'acomiadament que hem preparat i algunes de les fotos de la gran graduació que avui hem viscut, qué emotiu ha estat !!!

I moltíssimes gràcies pels vostres regalets, les vostres paraules i les vostres mostres d’estima.



https://www.youtube.com/watch?v=JWybW64Ju8Q


GRADUACIÓ 5 ANYS, CEIP CAN CANTÓ

CLASSE DELS CARAGOLS





















NO SÓM GEGANTS, 
PERÒ HEM ACONSEGUIT GRANS COSES JUNTS!!!



Us trobaré a faltar estimats alumnes!!!!
Amb molta estima....
Olga.










2 comentarios:

  1. Que dia mas bonito y emotivo vivimos ayer. Olga, siempre estarás en nuestros corazones como la mejor maestra que nuestros hikos hayan podido tener. Gracias por todo. Te queremos❤❤❤❤

    ResponderEliminar

  2. Que dia mas bonito y emotivo vivimos ayer. Olga, siempre estarás en nuestros corazones como la mejor maestra que nuestros hijos hayan podido tener. Gracias por todo. Te queremos❤❤❤❤

    ResponderEliminar

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...