04 junio 2020

PROPOSTA ACTIVITATS, 5 DE JUNY

Bon dia familíes!!
Avui és celebra el dia mundial del Mediambient.
Com ja sabeu el nostre centre és centre ecoambiental participant amb la conselleria d'educació a totes les propostes i/o activitats que van sortint al llarg del curs per tal de inculcar, treballar i transmetre valors als notres alumnes relacionats amb la natura, el reciclatge, i la cura del nostre entorn.

Al nostre centre disposem d'un Racó Mediambiental, realitzem el reciclatge a nivell de totes les aules dels diferents materials, realitzen sortides, xarrades i tallers,...entre altres coses per afavorir una bona cultura del envers el mediambient.

Desde la comissió de mediambient del nostre centre el curs passat varen crear una proposta: la realització de la nostra I Diada de Mediambiental, una proposta que va tenir molta acceptació per tota la comunitat educativa. Demà, si estiguéssim en una situació normalitzada a l'escola, celebraríem la nostra II Diada.
Al no poder celebrar-se, hem pensat que volem traslladar-vos propostes i/o activitats relacionades amb  el mediamient i d'aquest manera  celebrar junts de manera temàtica el dia Mundial del Mediambient.




CONTE: EL MONSTRE DELS FEMS youtu.be/kj6B1tFZtQM



CONTE: APRENEM A RECICLAR  youtu.be/6RACWyJJPr8



JOGUINES AMB MATERIAL DE RECICLATGE PER INFANTS:




JOCS ONLINE DE MEDIAMBIENT:



COM PODEM CUIDAR L'AIGUA ??:
https://youtu.be/0B-W2RmrOs4

                            



REDUIR, RECICLAR I REUTILITZA: COM PODEN AJUDAR ELS INFANTS?
https://youtu.be/cvakvfXj0KE

                              


Esper que compartiu aquestos enllaços de videos i contes amb els vostres fills/es i poder ajudar, entre tots, a contribuir i educar en la cura del nostre entorn i del mediambient.
 ES UNA COSA DE TOTS!!

Us desig un bon cap de setmana i amb molt de carinyo tornem a parlar dilluns, amb motes sopreses i propostes per la meva estimada classe dels àrbres!!!

Una gran abraçada,
Olga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...