02 junio 2020

Entenem!

Bon dia Famílies!

Amb l'arribada del mes de juny sembla que el final del curs ja s'acosta. Només queda una última empenta! Així que aprofitarem aquestes darreres setmanes per acabar de reforçar alguns aspectes importants.

Continuem estimulant el llenguatge oral dels vostres fills i filles. En aquest cas, anem a treballar la capacitat comprensiva ja que és important que els infants entenguin el món que els envolta. 

Així que la proposta d'avui és la de veure i comprendre un conte. Seguidament, els nens i nenes hauran de fer un dibuix relacionat amb el conte i explicar què han entès, quins són els personatges, com acaba la història... Feu clic en la imatge per veure el conte:

https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes/la-pilota-salvadora/video/5412291/

Espero que hagueu gaudit amb el conte. Si esteu animats, podeu contar als vostres fills/es altres contes seguint la mateixa dinàmica (fent preguntes sobre el conte i després demanant un dibuix). De ben segur que milloraran la seva capacitat comprensiva i augmentaran el seu vocabulari. 

Una abraçada ben forta!!
Nuri

No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...