09 noviembre 2018

TREBALL COOPERATIU: ESTRUCTURA DEL FULL GIRATORI

 Estimats papàs:
Dins la nostra tasca diària ens trobem amb molta diversitat i diferències. En la figura del mestre, entre altres coses, esta la funció de donar les estratègies per què els infants aprenguin a cooperar i respectar les diferencies entre ells.Una pedagogia centrada en els infants i basada en una cooperació continua.

Per això, esteim introduïnt dinàmiques de Treball Cooperatiu a on els infants s'ajudin mútuament a aprendre atenent sempre a un ensenyament personalitzat ( s'ajustarà a les característiques personals de cadascú) i a una autonomia de l'infant ( a on el nin aprengui a aprendre d'una manera cada vegada més autònoma).

Com ja sabeu, cada divendres, tenim la proposta del protagonista de la setmana,. Després de cada sessió, es realitza una representació de forma individual, a on els infants representen al seu company/a protagonista.

Mirau la mostra de la nostra representació....


Per tal d'ajudar a desenvolupar aquesta tasca setmanal hem introduit la estructura del FULL GIRATORI.: Els infants han compartit un full en que han de representar les parts d'una cara.

Les diferents parts seran representades amb colors diferents depenent l'infant que realitzi la tasca.
S'han format diferents equips i cada membre de l'equip escriu la seva part o aportació en el full ( es realitzarà seguint les agulles del rellotge).

L'estructura es va realitzat en el desdoblament de psicomotricitat i amb l'ajuda de la mestra de religió, Laura, la qual cosa va facilitar una atenció més individualitzada.



 

 

 
Aquí teniu els resultats dels primers grups de treball i els diferents moments de la representació....


 

 

 


 


El treball cooperatiu i l'estructura del full giratori ens ha ajudat a conèixer les idees prèvies sobre el tema que estaven treballant, comprovar la comprensió de l'explicació i respondre qüestions.

Ha estat molt enriquidor i aquesta manera de fer formarà part de la nostra metodologia i la nostra vida d'aula. Poc a poc us aniré contant les diferents dinàmiques i estructures que anirem emprant.

Salutacions,
Olga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...