14 noviembre 2018

TREBALL COOPERATIU: DINÀMICA DE LA TERANYINA

Hola Famílies:
Durant aquesta setmana seguim treballant diferents propostes envers l'estació de la Tardor.
En aquesta ocasió i, desprès de fer una presentació global de l'estació amb la lectura compartida d'un conte, hem volgut fer una pluja de idees per recordar els coneixements previs.

Per això, hem treballat de forma cooperativa  utilitzat la dinàmica de la Teranyina.Tots els infants es col.lquen fent un cercle i amb l'aujda de les "serpentines" anem enllaçant el cabdell entre els infants per què cadascú verbalitzi una idea sobre la tardor.

Al final, es va crear una terenyina en la que la co.laboració entre tots va ser sencial per realitzar la pluja de idees. A la tardor hi ha vent, es cauen les fulles, tenim paraigües, esta la castanyera,.....

Ha estat un moment molt enriquidor en el que tots els infants han participat i em possat les nostres idees en comú.

Aquí teniu un recull dels diferents moments...

 


 


 



 

Les dinàmiques de treball cooperatiu han donat un punt clau en la importància per coneixer-nos i poder treballar junts, acceptar-nos, comprendre a l'altre...a més de la cohesió de grup. Això està afavorint un bon clima i vida d'aula.

Salutacions,
Olga.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...