20 mayo 2019

TREBALL COOPERATIU: CONTE DEL PINGÜINS

Hola famílies:
Les nostres propostes envers el treball cooperatiu continuen, els contes ens serveixen per introduir alguns valors com el respecte, l'ajudar,....i amb aquesta activitat hem après a posar-nos d'acord amb els nostres companys a través del conte del pingüins i una experiència compartida amb algunes parelles cooperatives.

                                    


                                     


                                  











 Una vegada visualitzat la història, havíem d'experimentar l'objectiu que volíem treballar: Posar-se d'acord per portar la nostra taula d'una zona de l'aula fins a un altre.

En un principi tots varem participar, però voliem aconsegir que entre tots primer hagués comunicació, acords, i sobre tot ajuda i escolta  dels companys.

L'objectiu es va aconseguir, entre tots varen transportar la taula i amb molta ajuda i es varen posar d'acord. Treball cooperatiu realitzat!!!!










 https://www.youtube.com/watch?v=qvF3jfSWq8A

Aquí teniu l' enllaç per si voleu treballar-lo a casa i parlar amb els vostres fills de la importància d'aquestos valors i el treball en equip.

Una sessió molt gratificant !!!

Salutacions,
Olga.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...