14 abril 2019

DIADA MEDIAMBIENTAL

Hola famílies:
Aaquesta setmana és la darrera abans de les vacances. Tenim un programació molt ajustada i divertida pels nostres infants.

DIMARTS: DIADA MEDIAMBIENTAL

Tal i com sabeu, la nostra escola participa molt en totes les iniciatives relaccionades amb el reciclatge i el mediambient. Intentam treballar per educar al nostres alumnes en valors com el respecte i cura cap a la natura i el nostre entorn.
Així, desde la Comissió Medidambiental, vàrem llançar la proposta d'un dia dedicat al Mediambient. Aquest dia serà dimarts dia 16 d'abril,serà un dia amb unes propostes molt amplies i divertides: tallers, ginkana..i moltes sorpreses.

Aquí teniu el Díptic que hem proporcionat a les famílies a on teniu tota la informació:






Per celebrar aquesta diada, hem estat tota la setmana realitzant els preparatius. Entre els, la pintada de camisetes que portarem els dia de la jornada Mediambiental.

Estaràn guapíssims !!!!




DIMECRES: CELEBRACIÓ DEL DIA DE SANT JORDI

Com ja sabeu, el dia del llibre anguany coincideix en les nostres vacances de pasqüa.
La nostra escola li donem molta importància en aquesta celebració i no volíem deixar passar l'ocasió per realitzar una proposta divertida per inculcar als nostre alumnes el foment per la lectura.

Així que realitzarem una sortida a Can Tomeu ( finca devora l'escola) amb els nostres apadrinats, per compartir amb els nostres infants un temps de lectura.
A més, durant la setmana, hem treballat amb diferents converses les paraules polides i el parlar bé amb els nostres iguals. Per tant, amb unes tables de fusta i amb l'ajuda dels més grans, plasmarem les nostres paraules polides en elles i les deixarem reflectides a un lloc visible de la nostra escola.


Mirau la nostra progarmació per aquestos darrers dies....pinta bé veritat???
Sempre treballant per contribuir a que els nostres infants s'enriqueixen amb diferents propostes que les serviran per anar creant un camí d'aprenentatges significatius.

Us anim a seguir el nostre blog per visualitzar les dues jornades.
Salutacions,
olga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...