20 octubre 2018

Hola Famílies::

Us comunic que en les pròximes setmanes durem a terme diferents activitats per tal de treballar centres d'interés com La Tardor, Hallowen, La Castanyera...

Es per això que aquí us deix un recull de les propostes amb les diferents dades per si heu d'organitzar-vos amb la feina i poder participar en la mesura de lo possible.

               Dilluns dia 29: Sortida a Can Pere Musson ( Sant Llorens). Celebració de la Castanyera.
               Dimarts dia 30: Taller de cuina: fem Panellets 
               Dimecres dia 31: Sortida a Can Tomeu ( trencada de fruits secs). Celebració de Halloween i                 Truco o Trato.


Aprofit per dir-vos que, passades  aquestes primeres setmanes d'escola i entenent lo que suposa un periode d'adaptació i un principi de curs de p-3, vull transmetre que estic encantada amb el grup que formen tots els vostre fills/es i que gaudeix molt amb els.

I mencionar que estic a la vostra disposició per ajudar-vos en lo que necessiteu així com comunicar-vos que les portes de la nostra aula estan obertes per poder participar i  compartir amb nosaltres una estona.

"LA BONA EDUCACIÓ ÉS AQUELLA QUE ES TRANSMET AMB EL COR"

Salutacions,
Olga.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...