04 noviembre 2020

RITUAL DE SORTIDA. EMOCIONS

Estimades Famílies,

Cada dia al finalitzar la nostra jornada escolar tractem de reconstruir les nostres vivències, experiències i tots els esdeveniments que hem viscut al llarg del dia.

D'aquesta manera aprenen a expressar les nostres inquituds i sentiments a més d'expressar-nos mitjançant les caretes que ens ajudaran a transmetre les nostres sensacions.


LES CARETES DE LES NOSTRES EMOCIONS




Aquestes caretes aniran rotant diàriament pels infants, sempre mantenint les mesures de seguretat i desinfecció, per tal que ells puguin agafar aquella amb la que es senten més identificats.






Amb aquestes eines podrem parlar, escolar, expressar-nos i fins i tot utilitzar nou vocabulari en llengua catalana que ens ajudarà poc a poc a aprendre diferents destreses i habilitats lingüístiques. 


A més de les caretes, utilitzem el nostre Emocionari a nivell col.lectiu.

EL NOSTRE EMOCIONARI 



La tutora juntament amb els infants, avaluarem diàriament la nostra vida d'aula per resoldre conflictes, valorar les coses positives que ens han succeït i expressar-nos  de manera col.lectiva.


Famílies, una eina més per treballar les emocions a la classe dels Caragols.

Una abraçada ben forta,

Olga.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

SORTIDA CONSERVATORI DE MÚSICA I DANSA EIVISSA

     Dins del programa "Les escoles al conservatori" hem pogut conèixer les activitats que es realitzen en aquest centre, ens han ...