22 octubre 2019

TREBALL PER PROJECTES

Hola famílies:
M'agradari explicar-vos en que consisteix el treball per projecte que desenvolupen a la nostra aula, així d'aquesta manera podreu entendre millor la nostra vida d'aula i les nostres propostes diàries.

El treball per projectes és una manera d'aprendre, on l'infant és capaç de relacionar allò que està aprenent amb allò que ja sap abans d'iniciar qualsevol tema.

El treball per projecte implica la utilització continua del llenguatge oral, han de cercar informació, organitzar-la, explicar el que ells han trobat al sesu companys, escoltar les opinions de la resta ....i amb tot això l'infant apren a més de conceptes nous a, parlar, escoltar, llegir, escriure....implicant-se a raonant i pensant

Treballar per projectes de treball és molt motivador per l'infant ja que tot allò que es treballa parteix d'un tema escollit per ells.

Treballar per projectes és:

- CONSTRUIR: un espai comú de investigació entre alumnes i mestres. Donar sentit a les experiències que es van representat, escolat totes les veus i relaccionar i interpretar la realitat que els envolta.

- INVESTIGAR: per què existeix una interrogant i s'ha de compartir, analitzar, comprovar, explicar, deducir, imaginar,...que ens permetre aprofundir i trobar resposta.

- RELACIONAR: allò que ja sabem amb els coneixements  que ens presenten.

- CONTEXTUALITZAR: en un espai i temps determinat.

- DIALOGAR: reflexionar i donar caguda a totes les veus.

- REPRESENTAR: escrivint, dibuixant,....

- INTERPRETAR: la realitat donant diferents idees.

I en definitiva que els  meus alumnes adquireixen, mitjançant diferents estratègies, totes les capacitats que els afavoreixen i els ajudin en el seu aprenentatge.

Salutacions,
Olga.


2 comentarios:

  1. Un gran labor que con mucho cariño y Esfuerzo se puede conseguir!
    Gracias Olga !😚

    ResponderEliminar
  2. Aiii....moltes gràcies!!!
    Ai´xi crec que entendereu millor les propostes de la vida d'aula. És un plaer!!!!

    ResponderEliminar

QUÈ TREBALLAREM AQUEST 3R TRIMESTRE?

  Aquí teniu un quadre amb els principals sabers que anem a treballa aquest trimestre per tal que pugueu dur un seguiment de la feina que fa...